Bandırma'da uyuşturucu operasyonu
Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliğine bağlı ekipler düzenledikleri iki ayrı operasyonda gümrük kaçağı 2 bin 700 paket sigara,140 adet extacy,30 gram bonzai, 1 adet ruhsatsız silah ve o silaha ait 20 adet mermi
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Haziran 2014 - Cuma 12:00
Güncelleme: 06 Haziran 2014 12:00
Bandırma
Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliğine bağlı ekipler düzenledikleri iki ayrı operasyonda gümrük kaçağı 2 bin 700 paket sigara,140 adet extacy,30 gram bonzai, 1 adet ruhsatsız silah ve o silaha ait 20 adet mermi ve uyuşturucu satışından elde edilen 8 bin TL ele geçirdi.
Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliğine bağlı ekipler E.U'nun (30) Çınarlı Mahallesindeki konutuna operasyon yaptı. Yapılan operasyonda 140 adet extacy,30 gram bonzai,1 adet ruhsatsız silah ve o silaha ait 20 adet mermi ele geçirdi. E.U emniyetteki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan diğer operasyonda ise 2 bin 700 adet kaçak sigara ele geçirildi. F.Y (22) ve R.Y'nin (24) kaçak yollarla yurda soktuğu sigaraları ilçedeki büfelere sattığını tespit eden güvenlik güçleri Sunullah Mahallesinde operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda F.Y ve R.Y'ye ait depolarda 2 bin 700 adet kaçak sigara ele geçirdi. Zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 36.9 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Perşembe 34.1 ° / 15.5 ° Güneşli
1

Av. Merve Polat’tan gövde gösterisi

2

Güney Marmara’da Feribot Seferleri İptal Edildi

3

Bakan Yerlikaya: Devlet tüm imkanlarıyla yanınızda

4

Akın: “Depremin olumsuzluklarını hep birlikte aşacağız”

5

Marmara Denizi’ndeki Pinalar için 7 istasyon

6

Kuşgölü’nde balık ölümleri

7

Eski çeşme çöplüğe dönüştü